Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ναυάγησε» του Καστιλιόν, υπογράφει ο Νάνο

«Ναυάγησε» του Καστιλιόν, υπογράφει ο Νάνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2013 00:10
Σε «ναυάγιο» κατέληξε τελικά η περίπτωση του Τζόφρι Καστιλιόν στον Παναθηναϊκό, καθώς οι ξαφνικές απαιτήσεις του παίκτη (ζήτησε ακόμα να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαζόταν!) ανάγκασαν το «τριφύλλι» να στραφεί πλέον σε άλλες λύσεις. Υπογράφει ο Νάνο.

Ο 22χρονος Ολλανδός επιθετικός ήρθε χθες στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του από τον Άγιαξ, ωστόσο ο ίδιος στις συζητήσεις του με τους «πράσινους» παρουσίασε ξαφνικές απαιτήσεις, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν είχε καταλάβει σε ποια ομάδα ήρθε.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης ζήτησε τα διπλά χρήματα από αυτά που είχαν συμφωνηθεί, ήθελε διετές και όχι τριετές συμβόλαιο καθώς και ρήτρα αποδέσμευσης ενός εκατομμυρίου συν 250.000 ευρώ που θα εισέπραττε ο ίδιος, Μάλιστα ζήτησε επιπλέον να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαζόταν!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αντιλήφθηκαν ότι έλειπε το αγωνιστικό κίνητρο από τον ποδοσφαιριστή, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Παίκτες που δεν πιστεύουν στο πρότζεκτ και φτάνουν να φοβούνται μέχρι και τον υποβιβασμό, δεν έχουν καμία δουλειά στον Παναθηναϊκό».

Έτσι, η υπόθεση απόκτησης του Καστιλιόν «ναυάγησε» και πλέον στο «τριφύλλι» εξετάζουν άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας.

Υπογράφει ο Νάνο


«Ναυάγησε» του Καστιλιόν, υπογράφει ο Νάνο
Αντίθετα, οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα με τον Νάνο, ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα.

Μάλιστα δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο –αν όλα πάνε καλά- ο Ισπανός άσος να πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.