Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξύπνησε αργά και το πλήρωσε ο Ολυμπιακός

Ξύπνησε αργά και το πλήρωσε ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2013 23:53
Το τραγικό του ξεκίνημα πλήρωσε απέναντι στην Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρουσίασε κάκιστη αμυντική λειτουργία και δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο, και παρά την βελτιωμένη εικόνα του στη συνέχεια, γνώρισε τελικώς την ήττα με 4-2 από την γερμανική ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν σαν να μην μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι στο πρώτο εικοσάλεπτο, παρουσιάζοντας πολλά αμυντικά κενά, με αποτέλεσμα να δεχθούν τρία γκολ σε αυτό το διάστημα από τους πιο έτοιμους Γερμανούς οι οποίοι σκόραραν με δύο τέρματα του Μεχμεντί και ένα του Σμιντ.

Ωστόσο, στη συνέχεια ο Ολυμπιακός κατάφερε να αφυπνιστεί και μέχρι το ημίχρονο έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, με τον Μανιάτη να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ κοντά στο γκολ έφτασαν και οι νεοαποκτηθέντες Σάμαρης και Ντομίνγκιεζ με σουτ, καθώς και ο Μήτρογλου με κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μίτσελ παρουσίασε αρκετές αλλαγές, με τους «ερυθρόλευκους» να παρουσιάζονται σαφώς βελτιωμένοι, και τελικώς κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1, με τον Τάτο να εκμεταλλεύεται το λάθος του τερματοφύλακα της Φράιμπουργκ και βάζοντας την κόντρα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δημιουργούσαν στη συνέχεια ευκαιρίες, ωστόσο ένα λάθος του Κάρολ έδωσε την ευκαιρία στους Γερμανούς να κάνουν το 4-1. Ένα λεπτό μετά ο Ολαϊτάν μετά από ωραία ενέργεια του Καραγκούνη μείωσε ξανά σε 4-2, σκορ με το οποίο έμεινε ως το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Ολυμπιακός: Μέγιερι, Σαλίνο, Κοντρέρας (32’ Παπαδόπουλος), Μανωλάς, Χολέβας, Μανιάτης, Φέισα, Σάμαρης (32’ Τάτος), Ντομίνγκεζ, Φουστέρ (32’ Γκρέκο), Μήτρογλου.

Έπαιξαν και οι: Κάρολ, Σιόβας, Μασάντο, Βάις, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος, Ντε Βινσέντι, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Ολαϊτάν, Σιώπης, Καραγκούνης.

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Σόλοφ, Φερνάντες, Χάνκε, Μεχμεντί, Σμιντ, Σούστερ, Μουτζα, Σορκ, Γκίντερ, Κλάους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.