Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

H UEFA ξεκίνησε έρευνα για τις μεταγραφές-ρεκόρ της Παρί!

H UEFA ξεκίνησε έρευνα για τις μεταγραφές-ρεκόρ της Παρί!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2017 20:39
Οι μεταγραφές ρεκόρ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν πέρασαν απαρατήρητες από την UEFA, η οποία ανακοίνωσε κι επίσημα σήμερα (1/9) ότι θα διεξάγει έρευνα σχετικά με το Financial Fair Play.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξόδεψε περισσότερα από 400 εκατ. ευρώ για να φέρει στο Παρίσι τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ, με τις μεταγραφές των δύο ποδοσφαιριστών να αποτελούν τις ακριβότερες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι φωνές για την καταπάτηση του FFP ήταν πολλές και σήμερα (1/9) η UEFA γνωστοποίησε ότι άνοιξε φάκελο για να διαπιστώσει αν παραβιάστηκαν οι κανονισμοί. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Ερευνητικό Επιμελητήριο της Ομοσπονδιακής Οικονομικής Επιθεώρησης της Ομοσπονδίας της UEFA ξεκίνησε επίσημη έρευνα για την Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης παρακολούθησης των συλλόγων για το FFP.

Η έρευνα θα επικεντρωθεί στη συμμόρφωση του συλλόγου με την απαίτηση οικονομικής ισορροπίας, ιδιαίτερα υπό το πρίσμα της πρόσφατης μεταγραφικής της δραστηριότητας. Κατά τη διάρκεια των προσεχών μηνών, το Ελεγκτικό Επιμελητήριο του Φορέα Χρηματοπιστωτικής Εποπτείας της UEFA θα έχει συνεχείς συναντήσεις για να αξιολογήσει προσεκτικά όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με αυτή την υπόθεση.

Η UEFA θεωρεί ότι η χρηματοοικονομική αθωότητα αποτελεί ουσιαστικό κρίκο για να διασφαλιστεί η οικονομική βιωσιμότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η UEFA δεν θα σχολιάσει αυτό το θέμα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.