Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ετοιμάζει πρόταση 70 εκατ. ευρώ για Μπέιλ η Γιουνάιτεντ»

«Ετοιμάζει πρόταση 70 εκατ. ευρώ για Μπέιλ η Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2013 14:36
Το μπαμ του καλοκαιριού με την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ θέλει να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με αγγλικά Μέσα, με τους «κόκκινους διαβόλους» να ετοιμάζουν πρόταση ύψους 70 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», το οποίο έχει αναπαραχθεί και από άλλα αγγλικά Μέσα, η Γιουνάιτεντ θέλει να φέρει στο Μάντσεστερ τον Γκάρεθ Μπέιλ, θέλοντας έτσι να κλέψει τις εντυπώσεις μετά από το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Τιάγκο Αλκάνταρα ο οποίος κατέληξε στη Μπάγερν.

Η αγγλική εφημερίδα μάλιστα κάνει λόγο πως οι «κοκκινοι διάβολοι» αναμένεται να κάνουν πρόταση ύψους 70 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ για την απόκτηση του 24χρονου σταρ ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις την περσινή σεζόν με την φανέλα των «πετεινών».

Ο ίδιος είχε ακουστεί το φετινό καλοκαίρι για την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και για την Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατέθεσαν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Το σίγουρο είναι ότι εάν ευσταθεί το δημοσίευμα, δύσκολα η Τότεναμ θα πει «όχι» σε μια τέτοια πρόταση, εάν αυτή πάρει τελικά επίσημη μορφή από την Γιουνάιτεντ, η οποία ωστόσο δεν είναι από τις ομάδες που βγάζουν τόσα λεφτά από τα ταμεία τους για μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Ωστόσο η πιθανή αποχώρηση του Ρούνει, ίσως επισπεύσει τις διαδικασίες για την κατάθεση επίσημης πρόταση στην Τότεναμ για τον Ουαλό άσο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.