Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκησε με «γκολάρα» Σάλπι ο ΠΑΟΚ

Νίκησε με «γκολάρα» Σάλπι ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2013 23:02
Με νίκη ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Αυστρία ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με ωραίο γκολ από τον Σαλπιγγίδη στο 16’, επικράτησε με 1-0 του ΑΠΟΕΛ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» επιβλήθηκε με 1-0 της κυπριακής ομάδας, και εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα δύο φιλικά απέναντι σε Ζνόιμο και Πάσινγκ.

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας την κατοχή της μπάλας, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ χάρη σε «βολίδα» του Σαλπιγγίδη στο 16ο λεπτό. Ύστερα, η ομάδα του Χουμπ Στέφενς είχε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ, με τον Γεωργιάδη να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 38’.

Από την άλλη, και ο ΑΠΟΕΛ δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ στο πρώτο μέρος, με τους Βίτορ και Λόρενς να σώζουν τα σουτ των Σωτηρίου και Τιάγκο Γκόμεζ αντίστοιχα.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να μην μπορούσαν να δημιουργήσουν καλές προϋποθέσεις για γκολ, με αποτέλεσμα ο αγώνας να κυλίσει χωρίς… συγκινήσεις ως το τέλος.

Οι συνθέσεις


ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο (Σπυρόπουλος 77'), Τζιόλης, Λόρενς, Λούκας (Κάτσε 73'), Γεωργιάδης (Ολίσε 46'), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Ολιβέιρα (Αντωνιάδης 77'), Αμορίμ, Μάριο Σέρχιο (Σολομού 77'), Κλουκόφσκι (Ντα Σίλβα 61'), Μοράις (Βινίσιους 72'), Μπενασού (Ισμα 72'), Τιάγκο Γκόμεζ (Χαραλαμπίδης 72'), Μαντούκα (Ηλία 72'), Αλεξάνδρου (Αλωνεύτης 72'), Σωτηρίου (Σέρινταν 46').

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.