Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Στο δρόμο για Μάντσεστερ ο Νεγρέδο»

«Στο δρόμο για Μάντσεστερ ο Νεγρέδο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2013 15:45
Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Αλβάρο Νεγρέδρο στην Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο, αποκάλυψε πως ο παίκτης θα υπογράψει ακόμα και εντός της ημέρας στους «πολίτες».

Παρότι οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων της Σίτι με αυτούς της Σεβίλλης, έδειχναν πως θα κατέληγαν σε «ναυάγιο», τελικώς βρέθηκε η «χρυσή τομή» και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με το ποσό της μεταγραφής για την μετακίνηση του παίκτη στο Μάντσεστερ να αγγίζει τα 22.5 εκατ. λίρες συν 3 εκατ. μπόνους.

Ο 27χρονος διεθνής Ισπανός φορ ο οποίος την περσινή σεζόν βρήκε δίχτυα 31 φορές σε 42 εμφανίσεις με τη Σεβίλλη, βρίσκεται στο δρόμο για το Μάντσεστερ όπου αναμένεται ακόμα και σήμερα να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Μανουελ Πελεγκρίνι.

Την είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος των Ανδαλουσιανών, Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο: «O παίκτης θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ και μέχρι το βράδυ θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του μέχρι το τέλος της ημέρας. Η Σίτι αποκτά έναν εξαιρετικό παίκτη».

Να σημειωθεί πως αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως η απόκτηση του Νεγρέδο δεν θα βάλει στο… συρτάρι την υπόθεση του Στέβαν Γιόβετιτς της Φιορεντίνα, ωστόσο εφόσον κάτι τέτοιο ισχύει, τότε οι «πολίτες» θα πρέπει να καταβάλουν άλλα 28 εκατ. λίρες για μια θέση που είναι πλέον καλυμμένη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.