Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άδεια ως το Σάββατο ο Καρνέζης

Άδεια ως το Σάββατο ο Καρνέζης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2013 13:03
Απών από την προπόνηση του Παναθηναϊκού ήταν ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος εν συνεχεία πήρε άδεια ως το Σάββατο από τον Αναστασίου, με αυτή τη κίνηση να συνδέεται με το χθεσινό «όχι» των «πρασίνων» στην Ουντινέζε για ενδεχόμενη μετακίνησή του στην ιταλική ομάδα.

Μετά το χθεσινοβραδινό «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις του «τριφυλλιού» με την Ουντινέζε για την παραχώρηση του διεθνή γκολκίπερ στην ιταλική ομάδα, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και γι ’αυτό ο ίδιος δεν έδωσε το παρόν στην προπόνηση της Τετάρτης.

Λίγο αργότερα, ο Έλληνας πορτιέρο ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Αναστασίου και εξασφάλισε άδεια μέχρι το Σάββατο, ενώ παράλληλα αφήνεται να εννοηθεί ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα θα υπάρξουν και νέες διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του 28χρονου, ο οποίος είχε συμφωνήσει σε όλα με την Ουντινέζε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Σέριε Α.

Το σίγουρο είναι πως το μέλλον του Καρνέζη στον Παναθηναϊκό είναι αβέβαιο και αναμένονται εξελίξεις ακόμα και μέσα στη μέρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.