Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίβερπουλ: «Δεν πωλείται ο Κουτίνιο, δεν λάβαμε αίτημα μεταγραφής»

Λίβερπουλ: «Δεν πωλείται ο Κουτίνιο, δεν λάβαμε αίτημα μεταγραφής»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/8/2017 14:31
Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ εξέδωσαν ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν δεκτή καμία προσφορά για τον Φιλίπε Κουτίνιο! Ζήτησε μεταγραφή ο Βραζιλιάνος, αναφέρει το «Sky Sports», διαψεύδει ο σύλλογος.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει τις προσπάθειες της για να φέρει στο «Καμπ Νου» τον Φιλίπε Κουτίνιο, ωστόσο η Λίβερπουλ δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή για οποιοδήποτε ποσό.

Αυτό αναφέρει στην ανακοίνωση της η ιδιοκτήτρια εταιρεία των «κόκκινων», Fenway Sports Group. Συγκεκριμένα τονίζεται: «Θα θέλαμε να κάνουμε ξεκάθαρη και σαφή τη θέση μας στην υπόθεση της πιθανής μεταγραφής του Κουτίνιο. Η στάση του συλλόγου είναι τέτοια που δεν πρόκειται να εξετάσει καμία απολύτως πρόταση και ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στη Λίβερπουλ και μετά το καλοκαίρι».

Λίγη ώρα μετά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, το Sky Sports έβγαλε έκτακτη είδηση, αναφέροντας ότι ο 25χρονος κατέθεσε αίτημα μεταγραφής. Παρόλα αυτά, ο σύλλογος φρόντισε να διαψεύσει άμεσα τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.