Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καβάνι πενταετίας στην Παρί

Καβάνι πενταετίας στην Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/7/2013 23:24
Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι και επίσημα ο Έντισον Καβάνι ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή του με 64 εκατ. ευρώ.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας κάλυψαν την ρήτρα του Ουρουγουανού επιθετικού, καταβάλλοντας στην Νάπολι το ποσό των 64 εκατ. ευρώ, φέρνοντας στην «πόλη του φωτός» τον παίκτη ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 10 εκατ. ευρώ!

Ο ίδιος, βρέθηκε από το πρωί της Δευτέρας στη γαλλική πρωτεύουσα, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και τελικώς υπέγραψε το συμβόλαιο του, διαλέγοντας τη φανέλα με το νούμερο «9». Μάλιστα η μεταγραφή του είναι μέχρι τώρα η πιο ακριβή του φετινού καλοκαιριού, με δεύτερη αυτή του Ρανταμέλ Φαλκάο στη Μονακό έναντι 60 εκατ. ευρώ.

Καβάνι πενταετίας στην Παρί
Ο Καβάνι στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως ταιριάζει με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, διαψεύδοντας έτσι τα σενάρια που ήθελαν τον Σουηδό φορ να αποχωρεί από την ομάδα:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ Ευχαριστώ τους μάνατζέρ μου, τον Λεονάρντο και όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Έρχομαι με μεγάλη αυτοπεποίθηση και επιθυμία να τα πάω καλά. Το πρότζεκτ είναι φιλόδοξο και σου δίνει τεράστιο κίνητρο.

Είμαι μέλος μιας ομάδας με μεγάλους παίκτες και θα παλέψουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν δίστασα στιγμή να αποφασίσω. Νομίζω πως ταιριάζω με τον Ιμπραΐμοβιτς στην επίθεση. Πιστεύω πως θα συνεργαστούμε πολύ καλά, είναι ένας παίκτης top επιπέδου
».

Από την άλλη, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ-Κχελεφί δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η άφιξη του Καβάνι στην Παρί Σεν-Ζερμέν δείχνει πλέον την ικανότητα της ομάδας να παίρνει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Μ ε αυτό τον τρόπο συνεχίζουμε το πρότζεκτ μας για να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και να τα πάμε καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε την Παρί την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.