Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Έσωσε την παρτίδα με Ενρίκε ο ΠΑΟΚ (vid)

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Έσωσε την παρτίδα με Ενρίκε ο ΠΑΟΚ (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2017 21:26
Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός κόντρα στην Ολίμπικ Ντόνετσκ, ωστόσο το τελικό 1-1 στην Ουκρανία με τρομερό γκολ του Ενρίκε (59') του δίνει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Προηγήθηκαν με Μπιένκι (49’) οι Ουκρανοί, που έδιναν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας τους.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων απέναντι στην πρωτάρα Ολίμπικ Ντονετσκ, ωστόσο ακόμα και έτσι κατάφερε να φύγει με σκορ πρόκρισης (1-1) από το Κίεβο, ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα (3/8). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν κακός στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο το γκολ του Ενρίκε του δίνει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Χωρίς ρυθμό το πρώτο ημίχρονο, καθώς καμία ομάδα δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις. Με εξαίρεση ένα άστοχο μακρινό σουτ του Κρέσπο (16’), οι Θεσσαλονικείς δεν απείλησαν σε κανένα σημείο την Ολίμπικ, έχοντας μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία. Από την πλευρά τους, οι Ουκρανοί είχαν να επιδείξουν ένα επικίνδυνο γύρισμα του Μόχα (21’), με τον Ρέι να αντιδρά σωστά.

Ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το γκολ με το… καλησπέρα (47’) στο δεύτερο μέρος, όμως ο Πρίγιοβιτς δεν πρόλαβε για εκατοστά τη μπάλα στη σέντρα του Μακ. Οι γηπεδούχοι γλίτωσαν το γκολ και στο 49’ κατάφεραν να προηγηθούν. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπογκντάνοβ στο πρώτο δοκάρι, ο Μπιλένκι πρόλαβε Βαρέλα-Μάτος, πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρέι.

Το γκολ αιφνιδίασε τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έκαναν αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου, δίνοντας την ευκαιρία στην Ολίμπικ να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ. Στο 56’ ο Μόχα αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 57’ ο Ρέι απέκρουσε την προσπάθεια του Νιεμτσανίνοβ.

Ο Στανόγεβιτς πέρασε στο ματς τους Σάχοφ και Ενρίκε, με τον τελευταίο να αποδεικνύεται «χρυσή» αλλαγή. Στο 59’ ο Βραζιλιάνος απέφυγε τρεις παίκτες και με ωραίο τελείωμα από πλάγια θέση, ισοφάρισε το σκορ σε 1-1

Ο τεχνικός της Ολίμπικ, Σανζάρ έβγαλε στο 63ο λεπτό για άγνωστο λόγο τον καλύτερο παίκτη του, τον Μαροκινό Μόχα και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να «γράψει» το 2-1 στο 88’, όμως ο Πρίγιοβιτς δεν έκανε καλή επιλογή μέσα από την περιοχή (επέλεξε πάσα αντί για εκτέλεση). Από την πλευρά τους, οι Ουκρανοί είχαν καλή στιγμή στο 85’ με κεφαλιά του Μιχαλιόβ και το 1-1 έμεινε ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.