Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποφασίζει για Καρνέζη ο Αλαφούζος

Αποφασίζει για Καρνέζη ο Αλαφούζος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2013 23:42
Την απάντηση του Παναθηναϊκού στην πρόταση ύψους 800 χιλιάδων ευρώ για την απόκτηση του Ορέση Καρνέζη περιμένουν στην Ουντινέζε, με τον Γιάννη Αλαφούζο να καλείται να πάρει άμεσα απόφαση.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ουντινέζε κατέθεσε πρόταση ύψους 800 χιλιάδες ευρώ για την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος καλύπτεται πλήρως από το πενταετές συμβόλαιο που του προσφέρει η ιταλική ομάδα, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τις 350 χιλιάδες ευρώ, οι ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να αυξηθούν σε 500 χιλιάδες.

Ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ περίμενε να βρεθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, ωστόσο οι δύο τους τελικώς δεν θα συναντηθούν από κοντά, και πλέον ο ισχυρός άντρας των «πρασίνων», καλείται να πάρει άμεσα απόφαση.

Να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό δεν έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρόταση της Ουντινέζε, ωστόσο τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, ίσως φέρουν τον Γιάννη Αλαφούζο να πει «ναι» στους ιταλούς για την παραχώρηση του βασικού γκολκίπερ του τριφυλλιού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.