Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Χαλ μετά από 20 χρόνια στη Νιούκαστλ ο Χάρπερ!

Στη Χαλ μετά από 20 χρόνια στη Νιούκαστλ ο Χάρπερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2013 22:49
Την απόκτηση του Στιβ Χάρπερ για έναν χρόνο ανακοίνωσε η Χαλ, με τον έμπειρο γκολκίπερ να αποχωρεί από την Νιούκαστλ μετά από 20 χρόνια! Προς «ναυάγιο» με Μπέντνερ.

Ο 38χρονος πορτιέρο θα συνεχίσει την καριέρα του στους «τίγρεις» καθώς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο με τους νεοφώτιστους της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Στιβ Μπρούς μετά την άνοδο της Χαλ στην 1η κατηγορία, ήθελε έναν τερματοφύλακα που να έχει εμπειρία για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, και τελικώς επέλεξε τον Άγγλο τερματοφύλακα ο οποίος αποχώρησε από την Νιούκαστλ μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, καθώς βρίσκεται στις «καρακάξες» από το 1993.

Από την άλλη, σε «ναυάγιο» οδεύει η περίπτωση του Νίκλας Μπέντνερ, καθώς ο Δανός επιθετικός είναι πολύ ακριβός για τα δεδομένα της Χαλ.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Μπρους, ο 25χρονος επιθετικός ο οποίος θα αποχωρήσει από την Άρσεναλ, είναι αρκετά ακριβός για τους «τίγρεις» οι οποίοι δύσκολα θα κάνουν οικονομική υπέρβαση για να τον φέρουν στο «KC Στέντιουμ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.