Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μια... ζωή στην Λίβερπουλ ο Τζέραρντ!

Μια... ζωή στην Λίβερπουλ ο Τζέραρντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2013 16:49
Στη Λίβερπουλ… για πάντα θα αγωνίζεται ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος έβαλε σήμερα την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Μερσεσάιντ.

Ο 33χρονος άσος ο οποίος την περσινή σεζόν συμπλήρωσε τις 600 συμμετοχές με την κόκκινη φανέλα, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς του για δύο ακόμα χρόνια, καθώς σήμερα έβαλε την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο που του επιτρέπει να είναι κάτοικος «Άνφιλντ» ως το 2015.

Ο «ζωντανός θρύλος» της Λίβερπουλ ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα από το 1998, όταν και άρχισε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, βρέθηκε σήμερα στο Μέλγουντ, με τον ίδιο να δηλώνει πως αυτή είναι μια μεγάλη ημέρα γι’ αυτόν:

«Νομίζω πως όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό για μένα. Βρίσκομαι εδώ για τόσο μεγάλο διάστημα και πλέον θα συνεχίσω να είμαι εδώ. Αυτή είναι μεγάλη μέρα για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος για μένα και την οικογένεια μου.

Είμαι ευτυχισμένος που όλα τελείωσαν θετικά και στην σωστή ώρα πριν την αρχή της σεζόν, ώστε να μπορέσω να συγκεντρωθώ και να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.