Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανεώνει με Μίλαν ο Ντοναρούμα, μαζί και ο αδερφός του από τον Αστέρα!

Ανανεώνει με Μίλαν ο Ντοναρούμα, μαζί και ο αδερφός του από τον Αστέρα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/7/2017 02:53
Έγινε η ανατροπή! Η Μίλαν τα βρήκε σε όλα με τον Τζίτζιο Ντοναρούμα, ο οποίος θα ανανεώσει για 5 χρόνια, απολαμβάνοντας ετήσιες αποδοχές ύψους 6 εκατ. ευρώ. Στα 100 εκατ. ευρώ η ρήτρα, ενώ στους «ροσονέρι» θα υπογράψει και ο αδερφός του, Αντόνιο, που πέρσι έπαιζε στον Αστέρα Τρίπολης.

Παρότι αρχικά είχε σημειωθεί ρήξη ανάμεσα σε Μίλαν και Ντοναρούμα, τελικά ο νεαρός γκολκίπερ θα παραμείνει στο Μιλάνο. Όπως αποκάλυψε το «Sky Italia», οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για νέο πενταετές συμβόλαιο που θα αποφέρει στον 18χρονο 6 εκατ. ευρώ ετησίως.

Μάλιστα στο συμβόλαιο του Ιταλού πορτιέρο θα μπουν δύο ρήτρες αποδέσμευσης. Αν η Μίλαν την επόμενη σεζόν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάποια ομάδα θα μπορεί να τον αποκτήσει δίνοντας 50 εκατ. ευρώ. Αν οι «ροσονέρι» βρεθούν στους ομίλους, τότε το ποσό της ρήτρας θα διπλασιαστεί, φτάνοντας τα 100 εκατ. ευρώ.

Το deal των δύο πλευρών αφορά και την περίπτωση του αδερφού του Τζίτζιο, Αντόνιο Ντουναρούμα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στην Ελλάδα με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο στη Μίλαν με αποδοχές ύψους 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.