Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην ΑΕΚ και επίσημα ο Μπρέσεβιτς

Στην ΑΕΚ και επίσημα ο Μπρέσεβιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2013 14:49
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και με τη… βούλα ο Ίβαν Μπρέσεβιτς, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την «Ένωση». «Πολύ μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ», δήλωσε ο παίκτης.

Ο Κροάτης φορ έφθασε χθες το βράδυ στην Αθήνα , και σήμερα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση». Ο 26χρονος ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στην σλοβένικη Κόπερ, εντοπίστηκε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος και εισηγήθηκε για την απόκτηση του.

Ο Μπρέσεβιτς έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, χαρακτηρίζοντας την ΑΕΚ πολύ μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ivan Brecevic. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό διάρκειας τριών χρόνων.

Δήλωση του ποδοσφαιριστή.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ τώρα είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας και να δικαιώσω τη μεταγραφή μου".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.