Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Μεντζανί»

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Μεντζανί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2013 23:34
Μια ανάσα από την απόκτηση του Καρλ Μεντζανί βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με γαλλικά Μέσα, με τον παίκτη να επιβεβαιώνει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συζητήσεις με τη Μονακό για την απόκτηση του.

Ο 28χρονος Αλγερινός στόπερ (παίζει και ως αμυντικός χαφ) δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό στο σημερινό φιλικό των Μονεγάσκων με τη Φορτούνα, παρότι βρίσκονταν στην αποστολή του Κλαούντιο Ρανιέρι.
Με αφορμή αυτό το γεγονός, τα γαλλικά Μέσα αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» ωστόσο να μην επιβεβαιώνει έως τώρα τις επαφές τους για τον παίκτη.

Ωστόσο, ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής, με δηλώσεις του, αποκάλυψε πως οι δύο ομάδες έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ενώ ο ίδιος έχει συμβουλευτεί ήδη τους συμπατριώτες του και… «φευγάτους» από τους «ερυθρόλευκους», Αμπντούν και Τζεμπούρ για τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.

Να σημειωθεί πως ο παίκτης, πήρε μεταγραφή στη Μονακό τον Ιανουάριο από την Αζάξιο, υπογράφοντας για 3.5 χρόνια, με τη μεταγραφή του να κοστίζει 1 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος έπαιξε σε 15 παιχνίδια με την ομάδα του Πριγκιπάτου στην Β’ κατηγορία, ωστόσο φαίνεται πως δεν υπολογίζεται πλέον από τον Ρανιέρι.

Μάλιστα εφόσον ο παίκτης αποκτηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες από τους νταμπλούχους Ελλάδας, τότε θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς η Μονακό και Ολυμπιακός προετοιμάζονται στο ίδιο μέρος .

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.