Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άσχημο ντεμπούτο για Λοντίγκιν, στην ΤΣΣΚΑ το Σούπερ Καπ

Άσχημο ντεμπούτο για Λοντίγκιν, στην ΤΣΣΚΑ το Σούπερ Καπ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2013 23:08
Με το αριστερό ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του με την Ζενίτ ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στον τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο είδε την εστία του να παραβιάζεται τρεις φορές, με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές Ρωσίας να σηκώσουν το τρόπαιο με το τελικό 3-0.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης και διεθνής με την εθνική Ελλάδας, ήταν βασικός με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, και παρότι ξεκίνησε εντυπωσιακά με δύο επεμβάσεις, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς στο 15’ ο MVP της αναμέτρησης, Χόντα με εκπληκτικό μακρινό σουτ, «έγραψε» το 1-0 υπέρ της ΤΣΣΚΑ.

Στο 35’ οι πρωταθλητές Ρωσίας διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Ιγκνασέβιτς να κάνει από κοντά το 2-0 ύστερα από εκτέλεση φάουλ.. Η Ζενίτ προσπάθησε να γυρίσει στο παιχνίδι, φτάνοντας κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις με τους Κερζακόφ και Ντάνι, ωστόσο ο Ακινφέεφ κράτησε το μηδέν.

Τελικώς η ΤΣΣΚΑ η οποία ήταν ανώτερη στο παιχνίδι, κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη στο 83’ με όμορφο πλασέ του Χόντα ο οποίος οδήγησε τους «στρατιωτικούς» στο 5ο Σούπερ Καπ της ιστορίας τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.