Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ: Έγραψε ιστορία η Μπράντφορντ

Λιγκ Καπ: Έγραψε ιστορία η Μπράντφορντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2013 00:04
Τι και αν έχασε με 2-1 από την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ»; Η Μπράντφορντ υπερασπίστηκε το 3-1 του πρώτου αγώνα και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ, γράφοντας έτσι την μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της!

Το σύνολο του Φιλ Πάρκινσον έδειξε ότι δεν… μασάει από μεγάλες ομάδες. Και αυτό γιατί ρίχνοντας νοκ-άουτ με την σειρά, Γουίγκαν, Άρσεναλ και Άστον Βίλα, η ομάδα της 4ης κατηγορίας (!) στην Αγγλία πήρε καθαρά και δίκαια την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό που θα γίνει στο «Γουέμπλει».

Στα του αγώνα, η Άστον Βίλα προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να καλύψει την διαφορά των τερμάτων από το πρώτο παιχνίδι, πιέζοντας ασφυχτικά τους φιλοξενούμενους, με τον Μπεντέκε να ανοίγει τελικώς το σκορ στο 24ο λεπτό. Οι «χωριάτες» συνέχισαν να πιέζουν για ένα δεύτερο τέρμα, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Μπράντφορντ κατάφερε να κρατήσει το 1-0 ως το ημίχρονο.

Ίδιο σκηνικό στις αρχές του δεύτερου μέρους, με την Βίλα να είχε «κατασκηνώσει» στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο ύστερα από μία αντεπίθεση στο 55’, ο Χάνσον έκανε το 1-1 με δυνατή κεφαλιά, «παγώνοντας» το «Βίλα Παρκ». Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο παραλίγο να δεχθούν δεύτερο, όταν στο 74’ ο Τόμσον σημάδεψε το δοκάρι του Γκίβεν.

Ο Γουέιμαν στο 89’ κατάφερε να τελικώς σκοράρει για την Άστον Βίλα, διαμορφώνοντας το 2-1, ωστόσο το γκολ δεν έφτανε στους «χωριάτες», με την Μπράντφορντ να πανηγυρίζει έξαλα στο τέλος την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Πλέον η ομάδα της Λιγκ 2 περιμένει τον νικητή του Σουόνσι – Τσέλσι (Οι «κύκνοι» έχουν προβάδισμα με το 0-2 στο «Στάμφορντ Μπριτζ») για τον αντίπαλό της στον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.