Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρουσιάστηκε ο Ιγιαραμέντι

Παρουσιάστηκε ο Ιγιαραμέντι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2013 22:15
Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, αποτελώντας το πιο δαπανηρό απόκτημα Ισπανού ποδοσφαιριστή στην ιστορία των «μερέγχες».

Ο 23χρονος χαφ ο οποίος αποτελούσε κινητήριο μοχλό στην εκπληκτική πορεία της Σοσιεδάδ την περσινή σεζόν, ανήκει και με τη… βούλα στην Ρεάλ Μαδρίτης η οποία τον απέκτησε για τα επόμενα 6 χρόνια έναντι 39 εκατ. ευρώ!

Ο ίδιος παρουσιάστηκε σήμερα από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον ίδιο να επιλέγει την φανέλα με το νούμερο 24. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι με την μεταγραφή του, έγινε αυτόματα το πιο δαπανηρό απόκτημα Ισπανού ποδοσφαιριστή στην ιστορία της «βασίλισσας», παίρνοντας τη θέση που είχε μέχρι πρότινος ο Τσαμπι Αλόνσο.

Ωστόσο ο Ιγιαραμέντι στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως αντιλαμβάνεται την πίεση που θα υπάρχει πάνω του, και δήλωσε πως είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες που έχουν «χτιστεί» προς το πρόσωπο του:

«Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς της Ρεάλ για την αγάπη που μου έχουν δείξει. Βρίσκομαι σε πολύ μεγάλο σύλλογο και θα δώσω τα πάντα για αυτόν. Αντιλαμβάνομαι την πίεση που υπάρχει πάνω μου. Η απόφασή μου δεν ήταν εύκολη και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω μία ακόμα πρόκληση για να αποτελέσω κομμάτι αυτού του συλλόγου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.