Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισόπαλος χωρίς σκορ με Λίτεξ ο Άρης

Ισόπαλος χωρίς σκορ με Λίτεξ ο Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2013 21:09
Ισόπαλος 0-0 αναδείχθηκε ο Άρης απέναντι στην Λίτεξ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του στην Βουλγαρία. Καλοί ανασταλτικά και επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις οι Θεσαλλονικείς.

Οι «κίτρινοι» αντιμετώπισαν την πιο έτοιμη Λίτεξ η οποία είχε την κατοχή της μπάλας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο η καλή ανασταλτική λειτουργία των παικτών του Γιάννη Χατζηνικολάου, δεν της επέτρεψε να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι.

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, έχοντας τρεις ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, ωστόσο ο Μανιάς σε δύο περιπτώσεις και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν.

Επόμενο φιλικό τέστ για τον Αρη πριν την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, είναι αυτό απέναντι στην Μπότεφ της δεύτερης κατηγορίας.

Οι συνθέσεις


ΆΡΗΣ: Μπουζάνης (62' Καράδαης), Ψυχογιός (65' Καλούδης), Κύργιας (81' Αντωνιάδης), Πουλίδο (76' Ηρακλής), Μαργαρίτης, Έλσνερ (55' Γκόλιας), Παπαδόπουλος (79' Νταμαρλής), Τριανταφυλλάκος (81' Τσουκάνης), Σταυρόπουλος (58' Ρένια), Καραγιάννης (46' Κοτσαρίδης), Μανιάς (65' Αγγελούδης).

ΛΙΤΕΞ: Πίργκοφ, Νεντιάλκοφ, Μποντούροφ, Ποπόφ, Γκρόζεφ, Μπερμπέροβιτς, Κόλεφ (60΄ Ζντράφτσεφ), Γιάσουλα (73΄ Σλάφτσεφ), Βάνγκερ, Τζόρνταν (69΄ Μανόλοφ), Βαγιούσι (76΄ Ντεσποντόφ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.