Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντεμπούτο με ήττα για Μόγιες

Ντεμπούτο με ήττα για Μόγιες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2013 19:24
Με ήττα ξεκίνησε τη θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ήττα-σοκ με 1-0 απέναντι στην Singha All Star, στο πρώτο της φιλικό στη Μπανγκόγκ. «Τεσσάρα» για Λίβερπουλ.

Παίζοντας κάτω από δυσμενείς συνθήκες, με το ποσοστό της υγρασίας να έφταναν στο 75%, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Singha All Star, στο πρώτο παιχνίδι του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της ομάδας.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Τερατέπ Γουανοτάι στο 50ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησε περίπου 50.000 κόσμος.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν το ντεμπούτο του Γουίλφριντ Ζαχά με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» , αλλά και ο τραυματισμός του Αλεξάντερ Μπίντερ ο οποίος αποχώρησε στο 34ο λεπτό και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα του.

«Τεσσάρα» για Λίβερπουλ


Ντεμπούτο με ήττα για Μόγιες
Αντίθετα, νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό για την Λίβερπουλ, η οποία αντιμετώπισε στο «Ντιπντέιλ» την Πρέστον, παίρνοντας τη νίκη με 4-0.

Ο Φελίπε Κουτίνιο στο 14ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ στο 37΄, ο 17χρονος εξτρέμ, Τζόρνταν Ίμπε, έκανε το 2-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κόκκινοι» βρήκαν άλλες δύο φορές δίχτυα, αρχικά με τον Στέρλινγκ στο 64’, ενώ ο Άσπας στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 και… άνοιξε λογαριασμό με την ομάδα του Μέρσεισαιντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.