Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπος: «Φρικτό αυτό που έγινε στο Μάντσεστερ, ο τελικός έχασε τη λάμψη του»

Μπος: «Φρικτό αυτό που έγινε στο Μάντσεστερ, ο τελικός έχασε τη λάμψη του»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2017 22:24
Συγκλονισμένος από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ δήλωσε ο τεχνικός του Άγιαξ, Πίτερ Μπος, τονίζοντας πως ο αυριανός τελικός με την Γιουνάιτεντ έχει χάσει πλέον τη λάμψη του.

Το φάντασμα της τρομοκρατίας πλανάται ξανά πάνω από την Ευρώπη, ύστερα από την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση σε συναυλιακό χώρο στο Μάντσεστερ της Αγγλίας το βράδυ της Δευτέρας (22/5).

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο στάδιο Manchester Arena, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 22 νεκρούς και 59 τραυματίες, εκ των οποίων 12 παιδιά.

Παρά το τρομοκρατικό χτύπημα, η UEFA ανακοίνωσε πως ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Τετάρτη (24/5) στη Στοκχόλμη, δίνοντας εγγυήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του Άγιαξ, Πίτερ Μπος δήλωσε συγκλονισμένος, τονίζοντας πως ο τελικός έχει χάσει τη λάμψη του:

«Αυτό που συνέβη στο Μάντσεστερ είναι κάτι που μας έχει επηρεάσει όλους στον σύλλογο. Εκ μέρους των παικτών και του σταφ, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων. Το συναίσθημα που επικρατεί είναι ότι ο τελικός δεν έχει πλέον τη λάμψη που θα έπρεπε. Ο αυριανός αγώνας θα έπρεπε να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου, όμως τα γεγονότα στο Μάντσεστερ μας έχουν επηρεάσει όλους, ειδικά όταν παίζουμε απέναντι σε ομάδα της πόλης. Ήταν κάτι φρικτό».

Σε ερώτηση για το αν θα έπρεπε να αναβληθεί ο τελικός, ο ίδιος τόνισε: «Αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Είμαι απλά ένας προπονητής. Άλλοι άνθρωποι αποφασίζουν γι’ αυτά τα θέματα. Εγώ είμαι εδώ για το παιχνίδι».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, ο τεχνικός του Άγιαξ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν θα αλλάξει τον επιθετικογενή τρόπο παιχνιδιού της: «Φτάσαμε ως τον τελικό με έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και δεν θα αλλάξουμε προσέγγιση. Προφανώς ο αντίπαλος μπορεί να μας αναγκάσει να παίξουμε διαφορετικά και γι’ αυτό με τους παίκτες έχουμε συζητήσει όλα τα σενάρια. Πιστεύω πως έχουμε ελπίδα να κερδίσουμε την Γιουνάιτεντ μόνο εάν παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.