Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γαλλική ενίσχυση για Νιούκαστλ

Γαλλική ενίσχυση για Νιούκαστλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2013 18:26
Με τρεις Γάλλους ποδοσφαιριστές βρίσκεται κοντά σε συμφωνία η Νιούκαστλ, η οποία σύμφωνα με το «skysports» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του επιθετικού Γοάν Γκουφράν από την Μπορντό, ενώ ένα βήμα πριν το «Σέντ Τζέιμς Παρκ» βρίσκεται και ο Γιανγκά Μπιβά της Μονπελίε καθώς και ο Μασάντιο Αϊνταρά της Νανσί, οι οποίοι περνάνε ιατρικά.

Όσον αφορά τον Γκουφράν, η Νιούκαστλ είχε αρχικώς προσεγγίσει την Μπορντό, προσφέροντας το ποσό των 750.000 λιρών, ωστόσο η Γαλλική ομάδα κοστολογούσε παραπάνω τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ, οι «καρακάξες» έκαναν νέα βελτιωμένη προσφορά η οποία και όπως όλα δείχνουν, θα γίνει αποδεκτή.

Για τις άλλες περιπτώσεις, η Αγγλική ομάδα συμφώνησε με την Νανσί για την απόκτηση του 20χρονου φουλ-μπακ, Αϊνταρά, με τον παίκτη να βρίσκεται αυτή την ώρα για ιατρικές εξετάσεις ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με την νέα του ομάδα.

Ιατρικές εξετάσεις αναμένεται να περάσει σήμερα και ο Μπιβά, με την Νιούκαστλ να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπορντό για τον 23χρονο στόπερ ο οποίος πιθανόν να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα.

Γαλλική ενίσχυση για Νιούκαστλ
Το ποσό της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 7 εκατομμύρια σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ενώ ο παίκτης προορίζεται για την θέση του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι ο οποίος πιθανότατα θα αποχωρήσει από τον σύλλογο μιας και θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, Αργεντινή.

Τέλος, η Νιούκαστλ έχει συνδεθεί και με τον μέσο της Τουλούζ, Μούσα Σισοκο, δείχνοντας έτσι ότι η ομάδα επιμένει… γαλλικά, μιας και μετά την απόκτηση του Ντεμπισί και τους άλλους 5 ομοεθνείς ποδοσφαιριστές (Καμπάιγ, Μπεν Αρφά, Αμαλφιτανό, Μαρβό, Ομπερτάν) που βρίσκονται ήδη στο «δυναμικό», οι «καρακάξες» θα μπορούσαν έυστοχά να χαρακτηριστούν ως... μικροί «τρικολόρ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.