Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζιντάν: «Μοναδικός ο Ρονάλντο, δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα»

Ζιντάν: «Μοναδικός ο Ρονάλντο, δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2017 00:50
Χαρούμενος για την εμφατική νίκη της Ρεάλ απέναντι στην Ατλέτικο αλλά συγκρατημένος μιας και ακολουθεί η ρεβάνς, εμφανίστηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Ρεάλ κέρδισε με 3-0 την Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου» και βρίσκεται με το 1,5 πόδι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το παιχνίδι, ο Ζινεντίν Ζιντάν αποθέωσε τον Ρονάλντο, τον οποίο αποκάλεσε μοναδικό, ενώ τόνισε πως οι πανηγυρισμοί θα πρέπει να κρατήσουν μόνο για μια ημέρα, καθώς υπάρχει και η ρεβάνς του «Βιθέντε Καλντερόν».

«Μπορούμε να είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα. Τρία γκολ και το κυριότερο, κρατήσαμε το μηδέν στην έδρα μας, κάτι πολύ σημαντικό σε νοκ-άουτ. Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και θα πρέπει να δώσουμε σκληρή μάχη. Σίγουρα θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές για μας στη ρεβάνς.

Ήμασταν ανώτεροι σήμερα, κάτι που δείχνει και το τελικό 3-0. Διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και ξέραμε πως έπρεπε να παίξουμε. Όπως είπα, μπορούμε να είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα, όμως τονίζω πως δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Ο Κριστιάνο είναι μοναδικός και είναι πολύ σημαντικό που ξεκουράστηκε σε σημεία-κλειδιά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Όσο για το μέλλον μου, ακόμα δεν έχω κερδίσει τίποτα. Θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν
».

Ο «Ζιζού» ρωτήθηκε και για το ποιον θα υποστηρίξει στο δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μονακό, με τον ίδιο να εκφράζει την προτίμηση του στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.