Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κλέβει» τον Τιάγκο από την Γιουνάιτεντ η Μπάγερν!

«Κλέβει» τον Τιάγκο από την Γιουνάιτεντ η Μπάγερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2013 14:02
Έτοιμη να «αρπάξει» τον Τιάγκο Αλκάνταρα από τα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η Μπάγερν, η οποία βρίσκεται πλέον μια… ανάσα από τον ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Γκουαρντιόλα.

Όλα έδειχναν πως ο Ισπανός χαφ της Μπαρτσελόνα θα συνέχιζε την καριέρα του στους πρωταθλητές Αγγλίας, ωστόσο η επιθυμία του Πεπ Γκουαρντιόλα να φέρει τον παίκτη στην Βαυαρία φαίνεται πως αλλάζουν τα δεδομένα, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για την απόκτηση του.

Ο 22χρονος ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ στον τελικό του Ευρωπαϊκό Ελπίδων με την Ισπανία, οδηγώντας έτσι τους «φούριας ρόχας» στο τρόπαιο το φετινό καλοκαίρι, πήρε εγγύηση από τον «Πεπ» τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στους «μπλαουγκράνα», πως θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στη Μπάγερν και πλέον όλα δείχνουν πως θα «μετακομίσει» στη Γερμανία.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Γκουαρντιόλα: «Θέλω τον Τιάγκο. Έχω ζητήσει στην Μπάγερν να τον αποκτήσει αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Ο Τιάγκο είναι ο μόνος παίκτης που θέλω. Αυτό τους είπα. Θα πάρουμε ή αυτόν ή κανέναν. Έχουμε πολλούς παίκτες όμως χρειαζόμαστε αυτή την επιπλέον ιδιαίτερη ποιότητα που μπορεί να μας προσφέρει ο Τιάγκο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.