Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα ήττα για Παναθηναϊκό στην Ολλανδία

Νέα ήττα για Παναθηναϊκό στην Ολλανδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/7/2013 22:29
Την ήττα με 2-1 από την Γάνδη γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο τρίτο φιλικό ματς επί ολλανδικού εδάφους, με τους «πράσινους» να δείχνουν πως έχουν σοβαρά πρόβλημα στην άμυνα και ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις. Σκόρερ του «τριφυλλιού» ο Γιαννιτσάνης.

Μετά την ήττα με 2-0 από την Ανόρθωση, ο Παναθηναϊκός γνώρισε δεύτερη ήττα απέναντι στη βέλγικη Γάνδη με 2-1 και έδειξε πως ο Γιάννης Αναστασίου πρέπει να λύσει πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα όσον αφορά την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν αρκετά κακοί στο πρώτο μέρος, αντιμετωπίζοντας προβλήματα ανάπτυξης, ενώ στην άμυνα τα πράγματα έδειχναν ακόμα χειρότερα, με τη Γάνδη να εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη και τελικώς στο 37’ ύστερα από κόρνερ, ο Ντιόγκο με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του τριφυλλιού έδειξαν βελτιωμένη εικόνα, ωστόσο ύστερα από νέο κόρνερ στο 52’, η Γάνδη πέτυχε και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Ζουγκάνοβιτς, δείχνοντας περίτρανα πως οι παίκτες του Αναστασίου έχουν τεράστιο πρόβλημα στις στημένες φάσεις.

Στη συνέχεια η Γάνδη άγγιξε το 3ο γκολ, με τον Καρνέζη να διώχνει στο 56’ την προσπάθεια του Καζέ, και τελικώς στο 68’ ο Γιαννιτσάνης κατάφερε να μειώσει σε 2-1. Αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αφού κράτησαν το σκορ ο Αλέξανδρος Ταμπάκης ο οποίος στη συνέχεια πραγματοποίησε εκπληκτικές επεμβάσεις, ενώ ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος έδιωξε στη γραμμή στο 88’, σε μία μεγάλη φάση για τους Βέλγους.

Όσον αφορά τον νεοαποκτηθέντα, Μέντες Ντα Σίλβα, ο Ολλανδός μέσος έπαιξε στην κανονική του θέση για ένα ημίχρονο, ωστόσο έδειξε πως είναι ακόμα ανέτοιμος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.