Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: «Γλυκιά» ήττα για Ολίμπια

Κόπα Λιμπερταδόρες: «Γλυκιά» ήττα για Ολίμπια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/7/2013 09:08
Την πρόκριση της στους τελικούς του Κόπα Λίμπερταδόρες πανηγύρισε η Ολίμπια, η οποία ηττήθηκε μεν με 1-0 στον 2ο ημιτελικό από τη Σάντα Φε στη Μπογκοτά, ωστόσο η νίκη της με 2-0 στον πρώτο αγώνα της εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τον διπλό τελικό του θεσμού, όπου εκεί θα διεκδικήσει απέναντι σε Νιούελς ή Ατλέτικο Μινέιρο το 4ο τρόπαιο της ιστορίας της.

Η Σάντα Φε χρειάζονταν 2 γκολ για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, κάτι που την ανάγκασε να πιέσει από το ξεκίνημα, ωστόσο… έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Σίλβα ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις, οδηγώντας την Ολίμπια στους τελικούς για πρώτη φορά μετά το 2002.

Σκόρερ της αναμέτρησης ο Μεντίνα στο 76’, ο οποίος σημείωσε ένα αμφιλεγόμενο γκολ σε μία φάση διαρκείας που σημειώθηκαν δύο δοκάρια και εν τέλει τον Σίλβα να σώζει οριακά τη μπάλα από την εστία του, ωστόσο ο διαιτητής θεώρησε πως αυτή είχε περάσει τη γραμμή και καταλόγισε το γκολ υπέρ της Σάντα Φε.

Όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποκλείσει την Ολίμπια, η οποία με το σφύριγμα της λήξης πανηγύρισε την πρόκριση της στους τελικούς, όπου θα διεκδικήσει απέναντι σε Νιούελς Ολντ Μπόις ή Ατλέτικο Μινέιρο, το 4ο τρόπαιο της ιστορίας της.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.