Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψαν Λούκας και Σπυρόπουλος

Υπέγραψαν Λούκας και Σπυρόπουλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/7/2013 23:50
Στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ανήκουν και τυπικά οι Λούκας Πέρεθ και Νίκος Σπυρόπουλος, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο για τρία και δύο χρόνια αντίστοιχα με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ό Έλληνας Έλληνα διεθνή μπακ υπέγραψε διετές συμβόλαιο και στη συνέχεια αναχώρησε για Αυστρία όπου και τέθηκε στη διάθεση του Χουμπ Στέφενς, ενώ από τη άλλη, ο Πέρεθ που βρίσκεται από χθες με την υπόλοιπη αποστολή, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, «τελειώνοντας» και το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για τον Νίκο Σπυρόπουλο:


«Στην Αυστρία βρίσκεται από το απόγευμα ο Νίκος Σπυρόπουλος. Ο διεθνής αριστερός μπακ, υπέγραψε το πρωί στην Ελλάδα το νέο του διετές συμβόλαιο και στη συνέχεια “πέταξε” για Βιέννη και από κει μετέβη κατευθείαν στο ξενοδοχείο της αποστολής στο Leoben.

Μάλιστα συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος είναι γεννημένος στις 10/10/83 και έχει 196 συμμετοχές στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τις φανέλες Πανιωνίου και Παναθηναϊκού (188 βασικός, 2 γκολ, 13 ασίστ, 3 αποβολές), ενώ έχει φορέσει 34 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών (2 γκολ), 3 της Ελπίδων και μια φορά της Νέων. Εκτός από Πανιώνιο και Παναθηναϊκό, έχει αγωνιστεί στην Κιέβο Βερόνα, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Υπέγραψαν Λούκας και Σπυρόπουλος

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ για το απογευματινό πρόγραμμα:


«Με μια χαλαρή προπόνηση ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας. Λόγω της μεγάλης επιβάρυνσης των τελευταίων ημερών το προπονητικό τημ ετοίμασε ένα πρόγραμμα με ποδοτέννις και ασκήσεις αποκατάστασης.

Στην διάρκεια της προπόνησης ενσωματώθηκε σ/ αυτήν ο Νίκος Σπυρόπουλος που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μαζί με Lucas και Oliseh. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακολούθησε προληπτικά πρόγραμμα θεραπείας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.