Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Λεβαδειακό Μανόλο και Πετράτσι

Στον Λεβαδειακό Μανόλο και Πετράτσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/7/2013 17:28
Διπλή ενίσχυση για Λεβαδειακό, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση των Μανόλο και Πετράτσι.

Παίκτης του Λεβαδειακού είναι ο 33χρονος Ισπανός αμυντικός Μανόλο (Μανουέλ Μαρτίνεθ Λάρα το πλήρες όνομα του) ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην Ελλάδα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Βοιωτούς.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε και την απόκτηση του 22χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Πέδρο Σας Πετράτσι ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ανακοίνωση για τον Μανόλο:


"Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία πραγματοποίησε ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Manuel Martinez Lara, ο οποίος τελευταία αγωνιζόταν στην Ισπανική Ουέλβα. Έχει 184 συμμετοχές τόσο με ομάδες της Primera Division, όσο και με ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Ουέλβα και ήταν πολύ δύσκολη η μετακίνησή του στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, δεδομένου ότι είχε και πολλές προτάσεις απο συλλόγους του εξωτερικού.

Τελικά, μετά από παρέμβαση του ιδιοκτήτη της ομάδος κ. Κομπότη, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιο που τον δέσμευε με την Ουέλβα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, διετούς διάρκειας!

Έτσι, μετά τους Kandji, Λαμπρόπουλο, Przyrowski, Warden, Petrazzi, προστέθηκε και το όνομα του έμπειρου Ισπανού αμυντικού στο ρόστερ της ομάδος."

Η ανακοίνωση για τον Πετράτσι:


Στον Λεβαδειακό Μανόλο και Πετράτσι
"Ολοκληρώθηκαν οι επαφές για την απόκτηση του 22χρονου βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Pedro Petrazzi Sass.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διαρκείας τριών χρόνων με την ΠΑΕ και ενσωματώθηκε στην ομάδα, ξεκινώντας την προετοιμασία."

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.