Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρουσιάστηκαν Σαλίνο, Ντε Βινσέντι και Σάμαρης

Παρουσιάστηκαν Σαλίνο, Ντε Βινσέντι και Σάμαρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/7/2013 14:30
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε επίσημα τους Σαλίνο, Ντε Βινσέντι και Σάμαρη, με τους νεοαποκτηθέντες άσους να δηλώνουν χαρούμενοι που βρίσκονται στους «ερυθρόλευκους». Τίποτα νεότερο για Τζεμπούρ και μεταγραφικά.

Οι τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, παρουσιάστηκαν σήμερα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να δηλώνει πεπεισμένος πως θα αγαπήσουν την ομάδα περισσότερο από τον ίδιο!

Από την άλλη, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος ρωτήθηκε για τις μεταγραφικές εξελίξεις της ομάδας, με τον ίδιο να τονίζει: «Για το κομμάτι του Αμαλφιτανό και τις υπόλοιπες υποθέσεις δεν έχουμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο», ενώ όσον αφορά το θέμα Τζεμπούρ, συμπλήρωσε: «Είχαμε μια συνάντηση, ζήτησε κάποιες μέρες επιπλέον άδειας και όταν θα υπάρξει κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε».

Αναλυτικά τι δήλωσαν οι παίκτες:


Παρουσιάστηκαν Σαλίνο, Ντε Βινσέντι και Σάμαρης
Τόμας Ντε Βινσέντι: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανήκω σε αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα. Ο καθένας ξέρει από πού έρχεται και πού πηγαίνει. Αυτή η μεταγραφή είναι ένα γιγάντιο βήμα στην καριέρα μου. Υπόσχομαι πολλή δουλειά με ταπεινότητα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

Για τη συνεργασία του με τον Πάντο και τους συμπατριώτες του Ντομίνγκες και Ιμπαγάσα: «Ο Πάντος είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και καταπληκτικός άνθρωπος. Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του στα αποδυτήρια κι αυτό που πετύχαμε στον ΠΑΣ ήταν πολύ σημαντικό για μας. Είχαμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και η παρουσία μιας προσωπικότητας σαν τη δική του στο ρόστερ βοήθησε πολύ. Ιμπαγάσα και Ντομίνγκες είναι πολύ μεγάλοι παίκτες και είναι σημαντικό που βρίσκονται στην ομάδα. Το μόνο που έχεις να κάνεις δίπλα τους είναι να τους ακούς και να μαθαίνεις από αυτούς».

Λεάντρο Σαλίνο: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Ελπίζω να κάνω τον κόσμο της ομάδας χαρούμενο»

Για για το αν είχε άλλες προτάσεις: «Μιλούσα με καιρό με τον Ολυμπιακό. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να έρθω εδώ. Υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό».

Για του στόχους του και τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό: «Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Γνώριζα ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ένα υπέροχο γήπεδο. Θέλω να πάρω το ελληνικό πρωτάθλημα και να πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ανδρέας Σάμαρης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η φανέλα του Ολυμπιακού έχει το όνομά μου. Θέλω να πω στον κόσμο πως θα τους κάνω περήφανους με τη δουλειά και την προσπάθειά μου. Ξέρω πως έχω έρθει στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για τους προσωπικούς τους στόχους: «Βλέπω τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση μου και είμαι αισιόδοξος γιατί αυτό μόνο καλύτερο μπορεί να σε κάνει. Πέρα από δουλειά χρειάζεται χαρακτήρας και νοοτροπία νικητή. Θέλω να πιστεύω πως θα δείξω αυτά τα στοιχεία και θα έρθουν τα πράγματα όπως τα ονειρεύομαι».

Οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη:


«Χαίρομαι που αυτά τα τρία παιδιά μαζί με τον Ολαϊτάν θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τον Ολυμπιακό. Θα τους βοηθήσουμε και πιστεύουμε πως θα πετύχουν. Έχουν έρθει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Είμαι σίγουρος πως θα πετύχουν. Θα τιμήσουν το σύλλογο και θα γίνουν πιο Ολυμπιακό κι από μένα. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι θεσμός για μας, αυτά θέλουμε και να κάνουμε μία πάρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.