Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισαν» οι… μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισαν» οι… μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2017 19:21
Με σκόρερ τους νεοαποκτηθέντες Πρίγιοβιτς (70’) και Πέδρο Ενρίκε (84’) ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 τον μαχητικό Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία, ισοβαθμώντας στην 2η θέση με τον Πανιώνιο, που κέρδισε με 2-0 την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη.

Σ’ ένα εκπληκτικό παιχνίδι στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 του Αστέρα Τρίπολης και έφτασε τις 7 σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις. Οι Αρκάδες έβαλαν δύσκολα στον «δικέφαλο του Βορρά», ωστόσο οι δύο μεταγραφές (Πρίγιοβιτς, Πέδρο Ενρίκε) έδωσαν τη λύση και οδήγησαν τους Θεσσαλονικείς στη μεγάλη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ δεν πατούσε καλά στο ξεκίνημα του αγώνα και ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί στο 17ο λεπτό με σουτ του Μανιά. Το γκολ αφύπνισε τους γηπεδούχους, που ανέβασαν την απόδοση τους, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 28’. Ο Μπίσεσβαρ απέφυγε τον Κώτσιρα και έβγαλε σέντρα για τον Σάκχοφ, ο οποίος πρόλαβε τον Γιαννούλη και με σουτ ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.Οι Θεσσαλονικείς είχαν ευκαιρίες για την ανατροπή πριν το ημίχρονο, όμως στο 29’ το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μπίσεσβαρ πέρασε δίπλα από το δοκάρι, όπως και η κεφαλιά του Μάτος δέκα λεπτά αργότερα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε μία αλλαγή, με τον Ιβιτς να ρίχνει στο γήπεδο τον Ενρίκε αντί του Κάνιας και τον Ελευθερόπουλο να βάζει τον Ιγκλέσιας στη θέση του Μπαστιανού. Ο νεοαποκτηθέντας άσος του ΠΑΟΚ «άγγιξε» το γκολ με κεφαλιά στο 61’, όμως ο Ντοναρούμα με σωτήρια απόκρουση κράτησε το 1-1. Αυτή ήταν μια από τις λίγες φάσεις για τους γηπεδούχους, αφού ο Αστέρας έκλεινε σωστά τους χώρους και στο 69’ ο Ίβιτς πέρασε στο ματς και τον Πρίγιοβιτς στη θέση του Κουλούρη.

Η αλλαγή αποδείχθηκε «χρυσή», αφού στο επόμενο λεπτό ο Σέρβοελβετός άσος σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μάτος, ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Η Τούμπα είχε πάρει φωτιά όμως στο 79’ ο Μανιάς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια μεταξύ Μάτος και Μυστακίδη και με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν πτοήθηκε και στο 84’ ξαναπήρε το προβάδισμα. Ο Πρίγιοβιτς έβγαλε κάθετη για τον Πέντρο Ενρίκε, ο Βραζιλιάνος πρόλαβε τον Σελίν και με δυνατό σουτ με το εξωτερικό «έγραψε» το 3-2! Το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε και γι’ αυτό φρόντισε ο Γλύκος, αφού στο 89’ απομάκρυνε με δυσκολία το σουτ του Στανισάβλιεβιτς, βάζοντας και αυτός την υπογραφή του στη νίκη του ΠΑΟΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.