Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το πρόγραμμα και τα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού

Το πρόγραμμα και τα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2013 21:44
Το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, η οποία ξεκινάει στις 9 Ιουλίου, ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, στην οποία αναφέρονται και τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα.

Το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν θα αρχίσει στις 9 Ιουλίου, όταν και η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας. Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κανονίσει έως τώρα δύο φιλικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Σίμουρκ (16/7) και Φράιμπουργκ (18/7).

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα π πραγματοποιηθεί στην περιοχή Μπαντ Σένμπορν της Γερμανίας και θα αρχίσει στις 25 Ιουλίου, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα δυνατά φιλικά με Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» (3 /8) και Βαλένθια στο «Μεστάγια» (10/8).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


Το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού της νέας σεζόν αρχίζει από την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013. Την ημέρα εκείνη η ομάδα μας αναχωρεί για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου για 10 ημέρες θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στο εξωτερικό.

Κατά την παραμονή της εκεί, η ομάδα μας θα δώσει του εξής φιλικούς αγώνες προετοιμασίας:

• 16/07/2013 (18:00 τοπική ώρα): Σίμουρκ – Ολυμπιακός (Σβατς, Αυστρία)
• 18/07/2013 (18:30 τοπική ώρα): Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός (Σρουντς, Αυστρία)

Η επιστροφή της ομάδας μας από το Ζέεφελντ είναι προγραμματισμένη για τις 19 Ιουλίου.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο στάδιο, αυτό θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Μπαντ Σένμπορν της Γερμανίας και θα αρχίσει στις 25 Ιουλίου.

Η αναχώρηση της ομάδας μας από τη Γερμανία είναι προγραμματισμένη για τις 2 Αυγούστου 2013, ενώ μία ημέρα μετά στις 3 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το μεγάλο φιλικό με τη Λίβερπουλ, στο Άνφιλντ, προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ. Στίς 10 Αυγούστου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τη Βαλένθια στο γήπεδο Μεστάγια!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.