Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Λευκό» ντεμπούτο για Ποκετίνο

Πρέμιερ Λιγκ: «Λευκό» ντεμπούτο για Ποκετίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2013 01:16
Στο ντεμπούτο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στον πάγκο της Σαουθάμπτον, οι «Άγιοι» έμειναν στο 0-0 με την Έβερτον στο «Σεντ Μέρις», μένοντας για 6ο παιχνίδι αήττητοι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στο πρώτο μέρος, με τον Λάμπερτ να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Χάουαρντ στο 20ο λεπτό, ενώ ο ίδιος δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους αμυντικούς της Έβερτον.

Ωστόσο παρότι η Σαουθάμπτον έψαξε το γκολ, δεν κατάφερε να σκοράρει και παραλίγο να το πληρώσει στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πιο βελτιωμένη εικόνα, και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ με τους Φελαινί και Ανιτσέμπε να απειλούν την εστία του Μπόρουτς.

Μάλιστα στο παιχνίδι αγωνίστηκε για 25 λεπτά και ο Κέβιν Μιραλάς ο οποίος επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από αρκετό διάστημα, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να τονίζει μετά τον αγώνα, ότι η παρουσία του βοήθησε την Έβερτον να βελτιώσει την εικόνα της.

Το τελικό σκορ έφερε την Σαουθάμπτον 4 βαθμούς μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις, και την Έβερτον μόλις 3 μακριά από την 4η Τότεναμ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.