Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Tέλος από τον ΟΦΗ ο Σίσιτς

Tέλος από τον ΟΦΗ ο Σίσιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2013 22:53
Παρελθόν από τον ΟΦΗ είναι ο Μίρνες Σίσιτς, με την Κρητική ομάδα να ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου του Σλοβένου άσου, με τον ίδιο να δηλώνει απλήρωτος από την περσινή σεζόν.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις που έκανε από την πατρίδα του, αποκάλυψε ότι εκκρεμούν οφειλές στο πρόσωπο του, ενώ διέψευσε παράλληλα τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στον Λεβαδειακό, καλώντας μάλιστα τον ΟΦΗ να πει την αλήθεια στον κόσμο όσον αφορά τον λόγο που οι σχέσεις των δύο πλευρών έφθασαν σε αυτό το σημείο.

«Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα από την Ελλάδα και φυσικά ποτέ δεν μίλησα με το Λεβαδειακό. Όπως πληροφορήθηκα σήμερα κάνουν αναφορά στην Ελλάδα για συμφωνία μου με το Λεβαδειακό. Αυτό είναι ψέμα».
«Σχετικά με τον ΟΦΗ η ΠΑΕ μου οφείλει χρήματα από την περυσινή σεζόν, τα οποία δεν μου έχουν καταβληθεί. Και στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψα μου δόθηκε η υπόσχεση ότι θα μου εξοφλήσουν την οφειλή που υπάρχει στο πρόσωπο μου όμως αυτό ποτέ δεν έγινε», ανέφερε αρχικά ο 31χρονος και συνέχισε:

«Ο μόνος τρόπος να διασφαλίσω τα χρήματα μου είναι να καταθέσω προσφυγή. Δεν μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι τσάμπα και να μην πληρώνομαι αυτά που δικαιούμαι. Προσωπικά στο διάστημα που είμαι στην ομάδα έχω δώσει το καλύτερο μου εαυτό για την διάκριση του ΟΦΗ. Η διοίκηση καλά θα κάνει να σταματήσει να λέει ψέματα σε βάρος μου. Να βγει και να πει την αλήθεια στο κόσμο, αντί να κάθεται να με απειλεί ότι θα προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίου. Η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον ΟΦΗ με έχει κουράσει ψυχολογικά».

Από την άλλη, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του Σίσιτς επικαλούμενη την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή:

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ προέβη στην λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Μίρνες Σίσιτς, με δική του υπαιτιότητα, για καταχρηστική, αντισυμβατική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και ζητεί της επικύρωση της από το αρμόδιο δικαστήριο της ΕΠΟ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.