Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σχολιαστής Sky Sports για Σίλβα: «Και εγώ παίρνω πρωτάθλημα με Ολυμπιακό» (video)

Σχολιαστής Sky Sports για Σίλβα: «Και εγώ παίρνω πρωτάθλημα με Ολυμπιακό» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2017 19:23
Η πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα στη θέση του προπονητή στη Χαλ αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε εκπομπή του «Sky Sports», με τον τηλεσχολιαστή, Πολ Μέρσον να αναφέρεται με περιφρονητικά σχόλια για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Φωτιές άναψε στο πάνελ του «Sky Sports» η συζήτηση σχετικά με την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα στην Χαλ. Αρκετοί στο νησί δεν βλέπουν με καλό μάτι την παρουσία του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, με τον Πολ Μέρσον να ισχυρίζεται πως δεν δίνονται ευκαιρίες σε Βρετανούς προπονητές.

Η συζήτηση ξεκίνησε από το γεγονός ότι η διοίκηση της Χαλ επέλεξε έναν προπονητή από το εξωτερικό χωρίς ιδιαίτερο βιογραφικό, με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Τζεφ Στέλινγκ να αναφέρει ότι ο Σίλβα κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.

Ο Μέρσον αντέδρασε άμεσα στο συγκεκριμένο σχόλιο αναφέροντας: «Κι εγώ μπορώ να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Το έχουν κάνει 100 φορές. Γιατί πρέπει πάντα να παίρνουμε ξένους προπονητές και να μη δίνουμε την ευκαιρία σε Βρετανούς;».

Στη συνέχεια, ο Τζεφ Στέλινγκ στάθηκε στο γεγονός ότι ο Μάρκο Σίλβα είχε 17 διαδοχικές νίκες με τον Ολυμπιακό, κάτι που εξόργισε και πάλι τον Μέρσον:

«Θα έπρεπε να σε νοιάζει η ποιότητα του πρωταθλήματος. Αυτό μπορεί να συμβεί στον Ολυμπιακό. Ρώτα όποιον θες, αυτό μπορεί να συμβεί στον Ολυμπιακό. Μπορείς να μου πεις με ποιον θα παίξει ο Ολυμπιακός σε δύο μήνες; Εκεί φτιάχνουν το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μήνα με το μήνα! Τόσο κακό είναι το πρωτάθλημα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.