Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

K. Ρονάλντο: «Το μέλλον μου είναι στην Ρεάλ»

K. Ρονάλντο: «Το μέλλον μου είναι στην Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2013 15:37
«Το μέλλον μου είναι στην Ρεάλ». Αυτό δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε εκδήλωση στο Μονακό όταν ρωτήθηκε για το αν θα αναμένεται να αποχωρήσει από την «βασίλισσα».

Στην Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πορτογάλου άσου, ο οποίος τόνισε πως για την επόμενη σεζόν σκοπεύει να κερδίσει το πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και να οδηγήσει την Πορτογαλία στα γήπεδα της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014:

«Το μέλλον μου βρίσκεται στην Μαδρίτη. Την επόμενη σεζόν έχω ως στόχο να κερδίσω το πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ και να οδηγήσω την Πορτογαλία στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου», δήλωσε ο «CR7» ο οποίος βρίσκεται στο Μονακό στο πλαίσιο των διακοπών του, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως η παρουσία του στο Πριγκιπάτο δεν ταυτίζεται με την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στη ομάδα του Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ:

«Βρίσκομαι εδώ μόνο για διακοπές. Η Μονακό είναι μία πολύ καλή ομάδα με έναν φανταστικό ιδιοκτήτη και της εύχομαι τα καλύτερα. Στην ομάδα βρίσκονται δύο Πορτογάλοι, καθώς και οι Φαλκάο και Ροντρίγκιεζ. Δεν λέω ότι δεν πρόκειται ποτέ να έρθω στην ομάδα αλλά είμαι χαρούμενος στην Ρεάλ», δήλωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.