Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ξεμούδιασμα» με εξάρα για Παναθηναϊκό

«Ξεμούδιασμα» με εξάρα για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2013 00:08
Στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία, Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 6-1 της μικτής ομάδας του Χέδερλαντ, σε ένα παιχνίδι που σαφώς δεν μπορούν να βγουν σοβαρά συμπεράσματα. Βασικός ο Ααράμπ.

Οι «πράσινοι» στο πρώτο τους παιχνίδι τη φετινή σεζόν, ξεκίνησαν με το… δεξί, επικρατώντας με 6-1 απέναντι στη μικτή ομάδα του Χέδερλαντ, με τον νεοαποκτηθέντα Εμίρ Μπαϊράμι να πετυχαίνει δύο γκολ, ενώ τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Κουσίδης, Ζέκα, Αποστολόπουλος και Σταματάκης.

Από πλευράς της μικτής του Χέδερλαντ, ο Βάντερχοργκ ήταν αυτός που προσωρινά είχε μειώσει σε 3-1.

Σαφώς και η ποιότητα της αντιπάλου δεν επιτρέπει να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έδειξαν όρεξη, συγκέντρωση και έπαιξαν πειθαρχημένα, στοιχεία που ζητάει και θέλει ο Έλληνας τεχνικός από τους παίκτες του.

Βασικός ο Ααράμπ


Να σημειωθεί πως ο Ναΐμ Ααράμπ δοκιμάστηκε από τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος μάλιστα τον ξεκίνησε βασικό. Ο 25χρονος στόπερ από το Μαρόκο (έχει βελγικό διαβατήριο) αποτελεί επιλογή του Νίκου Νταμπίζα ο οποίος τον ξέρει προσωπικά από την κοινή τους θητεία στη Λάρισα από το 2008 έως το 2010.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει σχηματίσει καλή άποψη για τις ικανότητες του και ύστερα από προσωπική του εισήγηση, ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε μαζί με την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία ώστε να δοκιμαστεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.