Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μελισσανίδης: «Τελειώνει η εγκληματική οργάνωση, μεταγραφές για διόρθωση»

Μελισσανίδης: «Τελειώνει η εγκληματική οργάνωση, μεταγραφές για διόρθωση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2016 17:57
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στο περιθώριο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΑΕΚ, μίλησε για τις μεταγραφές, τις αποχωρήσεις, το θέμα του γηπέδου, τη διαιτησία αλλά και την εγκληματική οργάνωση που... τελειώνει!

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα, τονίζοντας πως θα γίνει ότι χρειάζεται για να διορθωθεί η κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο. Είμαστε εδώ για να διορθώσουμε. Και θέλω να πιστεύω πως η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη. Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς από λάθη διαιτησίας και από δικά μας λάθη. Και είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε σε όχι καλή θέση και για μας και για όλους μας. Με την νέα χρονιά θα κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις, για να διορθώσουμε τα δικά μας λάθη και να βρούμε τον βηματισμό μας γιατί κανείς δεν είναι χαρούμενος με την κατάσταση που βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά είμαστε εδώ για να τα διορθώσουμε. Είμαστε όμως εδώ , θέλω να πιστεύω πως η εγκληματική οργάνωση τελειώνει, η διαιτησία αρχίζει και βρίσκει τον δρόμο της. Θέλω να πιστεύω πως οι επόμενες μέρες που έρχονται, θα είναι καλύτερες για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για μεταγραφές αλλά και αποχωρήσεις: «Θα κάνουμε ο,τι είναι δυνατό για να διορθώσουμε την κατάσταση. Θα γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει να κάνουμε. Ότι πρέπει να γίνει, θα γίνει. Και επίσης όσοι πρέπει να μείνουν, θα μείνουν»

Για το θέμα του γηπέδου: «Είμαστε στο παραπέντε. Πληροφορήθηκα ότι πήγε καλά στο ΚΕΣΑ και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα πάρουμε επιτέλους την άδεια για να ξεκινήσουμε τα έργα για το γήπεδό μας. Και πρέπει επίσης να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια η ΑΕΚ αγωνίζεται εκτός έδρας. Αυτό εδώ το γήπεδο (ΟΑΚΑ) δεν είναι έδρα για την ΑΕΚ, αυτό είναι… Νταχάου! Πολύ παγωμένο γήπεδο για τον κόσμο μας, ένα γήπεδο που δεν είναι ποδοσφαιρικό. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, από μεριά μου θα προσπαθήσω να διορθώσω την αγωνιστική εικόνα της ομάδας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.