Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίκτης-προπονητής ο Γκιγκς

Παίκτης-προπονητής ο Γκιγκς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/7/2013 15:20
Καθήκοντα παίκτη-προπονητή θα έχει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ράιαν Γκιγκς, καθώς θα είναι ένας από τους βοηθούς του Ντέιβιντ Μόγιες στο τεχνικό επιτελείο ομάδας.

Ο 39χρονος ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του για έναν ακόμα χρόνο με τους πρωταθλητές Αγγλίας, έδωσε εξετάσεις για δίπλωμα προπονητή και όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι «κόκκινοι διάβολοι», θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου την επόμενη σεζόν

«Είναι μεγάλο προνόμιο να μου ανατίθεται ο ρόλος του παίκτη-προπονητή. Ελπίζω να μπορέσω να κουβαλήσω την εμπειρία μου, όντας παίκτης και μέλος της οικογένειας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τόσο πολύ.

Δεν είναι μυστικό πως έχω πάρει το πρώτο πτυχίο μου και το βλέπω αυτό ως το πρώτο σκαλοπάτι στην προπονητική μου καριέρα. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί με τον Ντέιβιντ», δήλωσε ο Γκίγκς.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, στο τεχνικό επιτελείο της Γιουνάιτεντ αναμένεται να ενταχθεί και ο Φιλ Νέβιλ ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στην Έβερτον υπό τις οδηγίες του Μόγιες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.