Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20: Συμπληρώθηκε το «παζλ» των «8»

Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20: Συμπληρώθηκε το «παζλ» των «8»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/7/2013 03:02
Συμπληρώθηκε το «πάζλ» των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων, με την Ν. Κορέα να παίρνει μία σπουδαία πρόκριση επί της Κολομβίας έπειτα από 18 εκτελέσεις πέναλτι (!) Στα προημιτελικά επίσης, Χιλή, Ιράκ και Γκάνα. Δείτε τα ζευγάρια στους «8».

Με αρκετές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η δεύτερη και τελευταία ημέρα της φάσης των «16», με την Ν. Κορέα να εξασφαλίζει το τελευταία εισιτήριο απέναντι στο φαβορί του ζευγαριού, Κολομβία σε ένα παιχνίδι με εκπληκτικό φινάλε.

Ο Σονγ Γιου-Χουν στο 16’ άνοιξε το σκορ για τους Ασιάτες, ωστόσο ο Κιντέρος κράτησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης των Κολομβιανών, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, με αποτέλεσμα να στείλει το παιχνίδι στην παράταση και ύστερα στα πέναλτι, αφού δεν σημειώθηκε άλλο γκολ.

Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20: Συμπληρώθηκε το «παζλ» των «8»
Εκεί ύστερα από 18 (!) εκτελέσεις, η Ν. Κορέα επικράτησε με 8-7 και πήρε το εισιτήριο για τους «8».

Αντίπαλος της το Ιράκ, το οποίο πήρε την πρόκριση με 1-0 απέναντι στην Παραγουάη, χάρη στο γκολ του Σουκόρ στο 95’ της παράτασης, καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε χωρίς σκορ.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και η Χιλή η οποία με τέρματα των Καστίγιο (81’) και Σιμούνοβιτς (85’) έκαμψε την αντίσταση της Κροατίας και πέρασε στην επόμενη φάση όπου θα συναντήσει τη Γκάνα.

Οι Αφρικανοί με τη σειρά τους έκαναν την έκπληξη απέναντι στην Πορτογαλία, όπου σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με δύο ανατροπές, επικράτησαν με 3-2, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους Ίβηρες.

Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20: Συμπληρώθηκε το «παζλ» των «8»
Η Γκάνα πήρε προβάδισμα στο 19ο λεπτό με τον Άσια, ωστόσο η Πορτογαλία με δύο γκολ σε δύο λεπτά, γύρισε προς στιγμή το σκορ σε 2-1 χάρη στα τέρματα των Τιάγκο Φερέιρα (71’) και του Έντγκαρ Ιέ (73’).

Παρόλα αυτά η Γκάνα δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να φέρει ξανά τούμπα το παιχνίδι, ισοφαρίζοντας στο 79’ με τον Ανάι, ενώ στο 85’ ο Μποάκιε ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Τα αποτελέσματα της φάσης των «16»:


Γαλλία - Τουρκία 4-1

Ελλάδα - Ουζμπεκιστάν 1-3

Πορτογαλία - Γκάνα 2-3

Κροατία - Χιλή 0-2

Ιράκ - Παραγουάη 1-0 [παράταση]

Κολομβία - Ν.Κορέα 1-1 [7-8 πέν.]

Ισπανία - Μεξικό 2-1

Νιγηρία - Ουρουγουάη 1-2

Τα ζευγάρια των «8»:


Γαλλία-Ουζμπεκιστάν (6/7)

Γκάνα-Χιλή (7/7)

Ιράκ-Ν. Κορέα (7/7)

Ουρουγουάη-Ισπανία (6/7)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.