Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Καλλιθέα ο Βαζέχα

Ανέλαβε την Καλλιθέα ο Βαζέχα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2013 20:18
Την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας ανέλαβε ο Κριστόφ Βαζέχα, με τον αθηναϊκό σύλλογο να ανακοινώνει την πρόσληψή του το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα και σήμερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ.

«Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και υπόσχομαι να καταβάλω κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε αμέσως μετά τις υπογραφές ο Βαζέχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα ανακοινώνει, ύστερα και από την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, το οποίο θα αποτελείται από τους εξής : Κριστόφ Βαζέχα προπονητής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος βοηθός προπονητή, Παναγιώτης Μπαρτζώκας προπονητής τερματοφυλάκων και τη θέση του τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Λουκάς Καραδήμος».

Ο Κριστόφ Βαζέχα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ν. Σαλευρή και την Διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, καθώς και για την ευκαιρία που μου δίνουν να ξεκινήσω ουσιαστικά την προπονητική μου καριέρα σε ένα ιστορικό και έναν από τους καλύτερους από όλες τις απόψεις συλλόγους της Ελλάδας. Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι να καταβάλω κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη τους και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.