Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ήττα στο 90’ για Ρόμα, τεσσάρα για Φιορεντίνα πριν τον ΠΑΟΚ

Σέριε Α: Ήττα στο 90’ για Ρόμα, τεσσάρα για Φιορεντίνα πριν τον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2016 19:29
Η Ρόμα προηγήθηκε μέσα στο Μπέργκαμο, αλλά η Αταλάντα, με γκολ στο 90’, έκανε την ανατροπή (2-1) και βρίσκεται στο -1 από την 2η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην ίδια βαθμολογική θέση και η Λάτσιο (3-1 τη Τζένοα), περίπατος για Φιορεντίνα πριν τον ΠΑΟΚ (4-0 την Έμπολι).

Συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία η Σαμπντόρια. Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι κέρδισε με ανατροπή (2-1) τη Ρόμα στο Μπέργκαμο και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στον ένα βαθμό, επιτρέποντας παράλληλα στην Γιουβέντους να ξεφύγει με +7 στην κορυφή.

Οι «τζιαλορόσι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, με τον Τζέκο να αστοχεί με κοντινή κεφαλιά και τον Σαλάχ να σπαταλά δύο τετ-α-τετ για να σκοράρει. Τη λύση για τους φιλοξενούμενους έδωσε ο Περότι με εύστοχο πέναλτι στο 40’, ωστόσο τα πάντα άλλαξαν στην επανάληψη.

Η Αταλάντα κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 62’ ισοφάρισε σε 1-1 με προσπάθεια του Καλντάρα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των Μανωλά-Σέζνι. Η Ρόμα δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 90’ ο Κέσι μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Γκόμες από τον Παρέδες. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Αταλάντα βρίσκεται πλέον στο -1 από την 2η θέση!

Λάτσιο για σεντόνι, περίπατος για Φιορεντίνα


Σέριε Α: Ήττα στο 90’ για Ρόμα, τεσσάρα για Φιορεντίνα πριν τον ΠΑΟΚ

Το ίδιο ισχύει και για την Λάτσιο, η οποία κέρδισε με 3-1 την Τζένοα στο «Ολίμπικο» και ισοβαθμεί στην 3η θέση με Αταλάντα και Μίλαν (έχει παιχνίδι λιγότερο). Οι «λατσιάλι» προηγήθηκαν στο 11’ με σουτ του Φελίπε Άντερσον, ενώ είχαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο.

Η Τζένοα γλίτωσε το 2-0 και στο 52’ έφερε το σκορ στα ίσια με τον Οκάμπος. Η Λάτσιο δεν πτοήθηκε και στο 57’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Μπίλια. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Γουάλας στο 65’, με την Λάτσιο να αγνοεί την ήττα εδώ και δύο μήνες (από τις 20 Σεπτεμβρίου και το εις βάρος της 2-0 κόντρα στη Μίλαν).

Από την άλλη, η Φιορεντίνα διέλυσε με 4-0 την Έμπολι εκτός έδρας και επέστρεψε στις νίκες λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Μπερναντέσκι (26’, 61’) και Ίλισιτς (47’ πεν., 67’), ενώ οι γηπεδούχοι ζήτησαν την αποβολή του Τόμοβιτς στο πρώτο μέρος για φάουλ στον Μακαρόνε. Αυτή ήταν η 3η σερί εκτός έδρας ήττα για τους «βιόλα», που μετά τον ΠΑΟΚ, θα αντιμετωπίσουν την Ίντερ στο Μιλάνο.

Στα άλλα παιχνίδια, η Τορίνο, με δύο γκολ του Μπελότι στο τελευταίο δεκάλεπτο (80’, 89’), πέρασε με 2-0 από την έδρα της ουραγού Κροτόνε και ανέβηκε στην 7η θέση. Τέλος, η Μπολόνια κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Παλέρμο και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.