Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20: Στους «8» Γαλλία και Ουρουγουάη

Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20: Στους «8» Γαλλία και Ουρουγουάη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2013 00:29
Στα προημιτελικά του θεσμού με εμφατικό τρόπο προκρίθηκε η Γαλλία, η οποία διέλυσε τη διοργανώτρια Τουρκία με 4-1 και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «8», όπου θα συναντήσει το Ουζμπεκιστάν που απέκλεισε νωρίτερα την Ελλάδα. Από την άλλη, την πρόκριση πήρε και η Ουρουγουάη που επικράτησε με 2-1 της Νιγηρίας και θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Γαλλία – Ουζμπεκιστάν και Ισπανία –Ουρουγουάη είναι τα πρώτα δύο ζευγάρια των προημιτελικών που προέκυψαν μετά το τέλος της πρώτης μέρας της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων.

Μετά την πρόκριση των Ουζμπέκων και των Ισπανών έναντι της Ελλάδας και του Μεξικού νωρίτερα, η Γαλλία και η Ουρουγουάη ήταν οι επόμενες δύο ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού.

Οι «τρικολόρ» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην διοργανώτρια Τουρκία, την οποία κέρδισαν με 4-1. Το σκορ άνοιξε στο 19’ ο Κοντόγκμπια, ενώ ο Μπαχέμπεγκ στο 34’ διπλασίασε τα τέρματα για τους Γάλλους.

Ο νεοαποκτηθέντας επιθετικός της Άρσεναλ, Σανόγκο έκανε το 3-0 στο 68’, ενώ ο Βερετούτ στο 74’ έγραψε το 4-0 στον πίνακα τους σκορ. Από την άλλη, οι Τούρκοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 4-1 τρία λεπτά μετά με τον Μπακίς.

Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20: Στους «8» Γαλλία και Ουρουγουάη
Στο άλλο παιχνίδι, η Ουρουγουάη επικράτησε με 2-1 της Νιγηρίας και θα κληθεί να αντιμετωπίσει στους «8» την Ισπανία. Η «σελέστε» αν και έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 41’ , δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στους Αφρικανούς.

Στο 65’ ο Λόπεζ κατάφερε τελικώς να ανοίξει το σκορ για τους Νοτιαμερικανούς, ωστόσο ο Καϊόντι 4 λεπτά μετά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Παρόλα αυτά, ο Λόπεζ «χτύπησε» ξανά στο 84’ όταν και ευστόχησε από την άσπρη βούλα, δίνοντας τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στην Ουρουγουάη.

Τα ζευγάρια της φάσης των «16»:


Ουζμπεκιστάν-Ελλάδα 3-1

Γαλλία-Τουρκία 4-1

Ισπανία-Μεξικό 2-1

Νιγηρία-Ουρουγουάη 1-2

Πορτογαλία-Γκάνα (3 Ιουλίου)

Κροατία-Χιλή( 3 Ιουλίου)

Ιράκ-Παραγουάη (3 Ιουλίου)

Κολομβία-Ν.Κορέα (3 Ιουλίου)

Τα ζευγάρια των «8»:


Γαλλία - Ουζμπεκιστάν (6 Ιουλίου)

Ισπανία - Ουρουγουάη (6 Ιουλίου)



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.