Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μόγιες πήγε τους παίκτες του σε... εργοστάσιο για να τους δώσει κίνητρο!

Ο Μόγιες πήγε τους παίκτες του σε... εργοστάσιο για να τους δώσει κίνητρο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2016 00:52
Η Σάντερλαντ πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, νικώντας με 2-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ. Μετά το τέλος του αγώνα ο Ντέιβιντ Μόγιες αποκάλυψε πως είχε πάει όλη την ομάδα σε εργοστάσιο προκειμένου να παρακινήσει τους ποδοσφαιριστές του!

Έναν διαφορετικό τρόπο για να παρακινήσει τους ποδοσφαιριστές του επέλεξε ο Ντέιβιντ Μόγιες, προκειμένου η Σάντερλαντ να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Σκωτσέζος τεχνικός, που έπαιζε το… κεφάλι του στο ματς με την Μπόρνμουθ, αποκάλυψε πως πήγε τους παίκτες του σε εργοστάσιο αυτοκινήτου προκειμένου να δουν πως βγαίνει το μεροκάματο:

«Αυτή την εβδομάδα πήγα τους παίκτες σε ένα εργοστάσιο, θέλοντας να τους δείξω τις συνθήκες που επικρατούν σ’ αυτή τη δουλειά και πόσο καλύτερο είναι να είσαι ποδοσφαιριστής. Ήθελα να τους κάνω να συνειδητοποιήσουν πόσο τυχεροί είναι και πως πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους», ανέφερε ο Μόγιες.

Η… τακτική που απέδωσε καρπούς, αφού η Σάντερλαντ κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ και πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί 11 αγώνων χωρίς νικηφόρο αποτέλεσμα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.