Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Σουόνσι Ποθουέλο και... Γκόγκιτς

Στην Σουόνσι Ποθουέλο και... Γκόγκιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2013 23:47
Επιμένει… ισπανικά στο μεταγραφικό «παζάρι» η Σουόνσι, η οποία απέκτησε 3ο Ισπανό αυτό το καλοκαίρι, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αλεχάντρο Ποθουέλο, από την Μπέτις. «Κύκνος» και ο Αλέξαντρος Γκόγκιτς!

Μετά τον Τζόρντι Αμάτ και τον Χοσέ Κάνιας, η Σουόνσι ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αλεχάντρο Ποθουέλο, με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο και να γίνεται αυτόματα ο 7ος Ισπανός ποδοσφαιριστής στο ρόστερ των «κύκνων».

Από την άλλη, η ομάδα του Μίκαελ Λαόυντρουπ επενδύει και στο μέλλον, αποκτώντας τον Αλέξαντρο Γκόγκιτς, γιό του Σίνιτσα Γκόγκιτς, αλλά και τον Σλοβένο τερματοφύλακα Γκρέγκορ Ζάμπρετ.

Στην Σουόνσι Ποθουέλο και... Γκόγκιτς
Όσον αφορά τον Γκόγκιτς, ο 18χρονος μέσος είναι διεθνής με την ομάδα Νέων της Κύπρου και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να βρίσκονταν υπό δοκιμή στην αγγλική ομάδα κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

«Έμεινα εντυπωσιασμένος με αυτά που είδα όταν βρισκόμουν υπό δοκιμή στην ομάδα, και είμαι ευτυχισμένος που υπέγραψα στην Σουόνσι», δήλωσε ο Κύπριος άσος.

Από την άλλη, ο Ζάμπρετ είναι 17χρονος τερματοφύλακας από τη Σλοβακία που πέρσι έπαιζε στην Ντομζάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.