Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και με τη... βούλα «ερυθρόλευκος» ο Ντομίνγκες

Και με τη... βούλα «ερυθρόλευκος» ο Ντομίνγκες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2013 23:27
Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Τσόρι Ντομίνγκες ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και την Τετάρτη θα παρουσιαστεί από την ΠΑΕ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

Ο 32χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία των «ερυθρόλευκων» όπου και υπέγραψε το συμβόλαιο του. Ο ίδιος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις όπου και εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μεταγραφή, ενώ τόνισε πως το κόκκινο και το λευκό είναι τα αγαπημένα του χρώματα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Το κόκκινο και το λευκό είναι τα αγαπημένα μου χρώματα, αυτό το ξέρει όποιος με γνωρίζει… Θέλω πολύ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό στους υψηλούς στόχους που έχει και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ξέρω καλά ότι έχουν αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία αρκετοί Αργεντινοί εδώ και αυτό είναι καλό ενώ έχω ακούσει τα καλύτερα για τη νέα μου ομάδα, με όποιον και αν έχω μιλήσει», ήταν τα πρώτα λόγια του Τσόρι Ντομίνγκες ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση:


Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Αλεχάντρο Νταμιάν Ντομίνγκεζ (Alejandro Damian Dominguez) για τα επόμενα δύο (2) χρόνια.

Η επίσημη παρουσίαση του παίκτη από την ΠΑΕ θα γίνει την Τετάρτη, στις 13:30.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.