Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην ΚΠΡ ο Στιβ ΜακΚλάρεν!

Και επίσημα στην ΚΠΡ ο Στιβ ΜακΚλάρεν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2013 17:49
Μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΚΠΡ αποτελεί και επίσημα ο Στιβ ΜακΚλάρεν ο οποίος θα βρεθεί στο πλευρό του Χάρι Ρέντναπ που εισηγήθηκε για την πρόσληψη του.

Ο 52χρονος τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση της ΚΠΡ για να αναλάβει πόστο στην τεχνική ηγεσία των «ρέιντζερς» και έτσι επιστρέφει στα αγγλικά γήπεδα μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ το 2011.

Ο ίδιος βρίσκονταν χωρίς δουλειά από τον Φεβρουάριο του 2013 όταν και παραιτήθηκε από την Τβέντε μετά από την άσχημη εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα, και πλέον θα συμβάλει στην προσπάθεια της ΚΠΡ ώστε να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, από όπου υποβιβάστηκε την περασμένη σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενο που ανέλαβα τη θέση που μου πρόσφερε ο Χάρι και η ΚΠΡ. Η φιλοδοξία μου είναι να επανέλθω στους πάγκους σαν πρώτος προπονητής και μέσω της ΚΠΡ, μου εμφανίστηκε μια ευκαιρία να ξαναβρεθώ στο χώρο μετά τον Φεβρουάριο.

Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ΚΠΡ, τους οπαδούς αλλά και τον Χάρι Ρέντναπ, ώστε η ΚΠΡ να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.