Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παουλίνιο: «Πάω Τότεναμ»

Παουλίνιο: «Πάω Τότεναμ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2013 00:41
Στην Τότεναμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παουλίνιο ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Κορίνθιανς για λογαριασμό των «πετεινών». Στα 20 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του.

Ο 24χρονος κεντρικός μέσος ο οποίος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την εθνική Βραζιλίας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών όπου και βραβεύτηκε με τη «χάλκινη μπάλα» του τουρνουά, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν και προανήγγειλε την αποχώρηση του από την Κορίνθιας, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως έκανε αποδεκτή την πρόταση της Τότεναμ.

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως υπήρχε ενδιαφέρον και από την Ίντερ η οποία ωστόσο δεν έκανε ποτέ πρόταση στην βραζιλιάνικη ομάδα για την απόκτηση του:

«Υπήρχε ενδιαφέρον από την Ίντερ, ωστόσο η μόνη πρόταση που ήρθε στην ομάδα ήταν από την Τότεναμ. Ήρθε η πρόταση, καθίσαμε κάτω, την εξετάσαμε και λύσαμε το θέμα. Πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο.
Είναι δύσκολο να βρω λόγια αυτή τη στιγμή. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια εδώ όπου πήρα πολλούς τίτλους.

Αυτό που έχω να πω στους οπαδούς της Κορίνθιας και στη διοίκηση είναι πως θα τα ξαναπούμε. Θα επιστρέψω. Η Κορίνθιας θα είναι στην καρδιά μου για όλη μου τη ζωή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.