Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ισόπαλο το ντέρμπι, πήρε διαφορά η Γιουβέντους

Σέριε Α: Ισόπαλο το ντέρμπι, πήρε διαφορά η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2013 02:00
Την ευκαιρία να αποκτήσει διαφορά από την Φιορεντίνα έχασε η Ίντερ, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Ρόμα στο παιχνίδι που έκλεινε την «αυλαία» της 21ης αγωνιστικής στην Σέριε Α.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22’ με πέναλτι του Τότι ο οποίος σημείωσε μάλιστα το 222ο τέρμα του στο Ιταλικό πρωτάθλημα, ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Παλάσιο διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Την ισοπαλία της Ρόμα εκμεταλλεύτηκε η Μίλαν η οποία με δύο γκολ του Πατσίνι στο 65’ και στο 82’, κέρδισε με 2-1 την Μπολόνια η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 84’ με αυτογκόλ του Μεξές. Έτσι οι «ροσονέρι» πέρασαν για έναν βαθμό τους «Ρωμαίους» στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Δούλεψαν για την Γιουβέντους


Σέριε Α: Ισόπαλο το ντέρμπι, πήρε διαφορά η Γιουβέντους
Για την Γιουβέντους δούλεψαν Λάτσιο και Φιορεντίνα, αφού το τελικό 1-1 και σε συνδυασμό με το 2-2 των «λατσιάλι» με την Παλέρμο το Σάββατο, έδωσε στους «μπιανκονέρι» διαφορά 5 βαθμών στην κορυφή.

Το σκορ άνοιξε για τους «Βιόλα» ο Ρονκάλια στο 33’ σε ένα ξεκαρδιστικό γκολ, καθώς ο παίκτης των γηπεδούχων επεχείρησε βαθιά σέντρα πίσω από το κέντρο, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Νάπολι μπερδεύτηκε με τους αμυντικούς με αποτέλεσμα να δεχθεί ένα γελοίο για τον ίδιο, γκολ.

Ωστόσο οι «παρτενοέι» αντέδρασαν, όταν ο Καβάνι στο 42’ έκανε το 1-1 με κεφαλιά σημειώνοντας το 100ο του γκολ στην Σέριε Α.

Τα αποτελέσματα


Χθές

Παλέρμο – Λάτσιο 2-2

Γιουβέντους – Ουντινέζε 4-0

Σήμερα

Φιορεντίνα – Νάπολι 1-1

Μίλαν – Μπολόνια 2-1

Τζένοα – Κατάνια 0-2

Κίεβο – Πάρμα 1-1

Σιένα – Σαμπντόρια 1-0

Πεσκάρα – Τορίνο 0-2

Ατλάντα – Κάλιαρι 1-1

Ρόμα – Ίντερ 1-1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.