Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20: Αποκλείστηκε η Αγγλία, συμπληρώθηκε το «παζλ» των «16»

Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20: Αποκλείστηκε η Αγγλία, συμπληρώθηκε το «παζλ» των «16»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2013 23:30
Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων στην Τουρκία, με την Αγγλία να αποχαιρετά την διοργάνωση μετά την ήττα της με 2-0 από την Αίγυπτο. Δείτε τα ζευγάρια της φάσης των «16».

Εκτός διοργάνωσης τέθηκε η Αγγλία, η οποία αν και είχε την υπεροχή απέναντι στην Αίγυπτο, δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ, και τελικώς γνώρισε την οδυνηρή ήττα, με τους Αιγύπτιους να σκοράρουν αρχικά στο 79ο λεπτό με τον Τρεζεγκέ, ενώ ο Χασάν με γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, «σφράγισε» τον αποκλεισμό των «τριών λιονταριών».

Αντίθετα, στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου τερμάτισε το Ιράκ που επικράτησε με 2-1 της Χιλής και θα αντιμετωπίσει στους «16» την Παραγουάη. Από την άλλη, η Χιλή περιορίστηκε στην 2η θέση και θα αντιμετωπίσει την 1η του 6ου ομίλου Κροατία, η οποία επικράτησε με 2-1 της Ν. Ζηλανδίας χάρη στα τέρματα των Πέρικα (11’) και Ρέμπιτς (75’).

Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20: Αποκλείστηκε η Αγγλία, συμπληρώθηκε το «παζλ» των «16»
Στο άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου, η Ουρουγουάη επικράτησε με 4-0 του Ουζμπεκιστάν και τερμάτισε στην 2η θέση τ που την φέρνει αντιμέτωπη με την Νιγηρία, ενώ αντίθετα οι Ασιάτες θα αντιμετωπίσουν την εθνική μας ομάδα, όπως έγινε γνωστό από το απόγευμα του Σαββάτου.

Με το τέλος της φάσης των ομίλων, έγιναν γνωστά όλα τα ζευγάρια της φάσης των «16», και πέρα από το Ελλάδα- Ουζμπεκιστάν, ξεχωρίζει το Ισπανία-Μεξικό, το Γαλλία-Τουρκία και το Κροατία- Χιλή.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16»:


Ουζμπεκιστάν-Ελλάδα

Γαλλία-Τουρκία

Πορτογαλία-Γκάνα

Κροατία-Χιλή

Ιράκ-Παραγουάη

Κολομβία-Ν.Κορέα

Νιγηρία-Ουρουγουάη

Ισπανία-Μεξικό

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.